SANT CARLES DE LA RÀPITA

10 anys de la Festa del Mar a la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

30/05/2018

El pròxim 9 de juny, la Ràpita convida a la desena edició de la Festa del Mar. Les activitats de lleure relacionades amb la mar, els esports nàutics, i la gastronomia, comerç i cultura es donaran cita a la ciutat marinera en el que significarà la cloenda festiva i simbòlica de Temporada Alta, la campanya de promoció rapitenca durant la temporada baixa.

La festa coincidirà amb el Marina Day, i només serà un primer plat per a una segona festa a la tardor amb una segona Festa del Mar.

La idea d'aquesta festa, en paraules de l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, és concentrar en un espai com Marina Sant Carles, una representació de tots els atractius de la ciutat.

En aquesta Festa del Mar es podran fer sortides amb diverses embarcacions, batejos de vela lleugera i de submarinisme en piscina, un circuit de caiac i pràctiques d'iniciació al pàdel surf. També es podrà visitar l'embarcació de Salvamar i participar en les diferents activitats infantils i propostes culturals i gastronòmiques relacionades amb les activitats nàutiques.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>