TORTOSA

10 anys de la Fira de Nadal de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

15/12/2018

Del 14 al 16 de desembre els carrers del nucli antic de Tortosa viuran una nova edició de la Fira de Nadal. Es tracta d’una fira consolidada que enguany celebra 10 anys amb una cinquantena de paradistes, el que suposa un rècord d’expositors. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que és una fira engegada per dinamitzar el nucli antic i ha agraït el suport de l’associació de veïns i dels firaires.

El president de l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa, Josep Baubí, ha donat les gràcies als impulsors de la primera fira i ha assegurat que encara s’ha de potenciar més i ja s’ofereixen per col·laborar en la Festa de Sant Jordi per dinamitzar encara més el nucli històric de la ciutat.

Els actes van arrencar divendres amb l’arribada del tió de Nadal que va recórrer la fira des de la plaça Agustí Querol fins a la plaça de l’Absis.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>