TORTOSA

117 professionals intercanvien coneixements sobre les malalties neurològiques a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

26/10/2018

Un total de 117 professionals de la medicina han participat aquest divendres en la VI Jornada d’Actualització, Tractament i Diagnòstic de les Malalties Neurològiques més Prevalents en Casos Clínics que la Societat Catalana de Neurologia i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta han organitzat al Campus Terres de l’Ebre. La finalitat de la jornada era presentar diversos casos amb dificultats diagnòstiques i terapèutiques i discutir sobre les possibilitats de tractament actuals. Així, s’ha parlat de problemes vasculars i neuromusculars, de les demències, el parkinson, l’epilèpsia, l’esclerosi múltiple i les cefalees. El cap del Servei de Neurologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Joan Josep Baiges, ha destacat la importància de la formació continuada en el camp de la salut.

Baiges ha celebrat la bona acollida que ha tingut la jornada i ha reivindicat la necessitat que se celebrin més congressos d’aquest tipus i activitats científiques a les Terres de l’Ebre. // Foto ICS EBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>