TORTOSA

125 anys de Creu Roja Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

29/04/2018

L'enlairament de la bandera de la Creu Roja ha estat l'inici aquest diumenge d'un dia molt intens per a aquesta entitat que enguany a Tortosa compleix 125 anys. Són molts anys d'història escrita a través dels seus voluntaris. Paco Túnez és el voluntari més antic de Tortosa amb 28 anys d'experiència. Ell va estar als atemptats de Cambrils i Barcelona i a l'explosió d'Alcanar.

L'altra cara de la moneda és Salma Amga amb només dos anys com a voluntària però, com ella diu, enganxada a la sanitat i a la gratitud de les persones.

El president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha agraït la tasca dels més de 130 voluntaris que hi ha actualment a Tortosa i ha valorat l'evolució de l'entitat al llarg del temps.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat el paper de Creu Roja a Tortosa.

Creu Roja ha muntat al Pavelló Firal de Tortosa un hospital de campanya o alberg provisional perquè els visitants ens fem una idea de com treballen. Ernesto Hernández ens explica com funciona.

Aquest diumenge també ha tingut lloc l'entrega del donatiu obtingut de la campanya solidària, una taula rodona i un esmorzar de germanor. Així com una exposició que ha repassat la història de l'entitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>