SANT CARLES DE LA RÀPITA

25 embarcacions participaran en la Regata del Delta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

17/04/2018

Les 87 milles que separen Sitges i la Ràpita tornaran a ser l'escenari de la Regata del Delta. La prova, que celebra els deu anys, serà una nova prova per a la destresa tàctica dels patrons de les embarcacions que competiran per fer el millor temps.

Per a la Ràpita, l'arribada d'aquesta regata suposa un element més en la consolidació d'aquest port, com el més important del sud de Catalunya.

L'alcalde Josep Caparrós ha insistit en què organitzar aquest tipus d'esdeveniments esportius reforça la ciutat com a destinació turística, un fet que consolida els objectius marcats pel govern municipal.

A pocs dies per a la sortida des de Port Ginesta, a Sitges, la regata ja compta amb la participació de 25 embarcacions i uns 130 tripulants.

La prova forma part del calendari de la Federació Catalana de Vela. Des de l'organització adverteixen que el moment més complicat durant la navegació pot ser la bocana de l'Ebre a causa de la intensa baixada del riu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>