TORTOSA

45 empreses participaran al Fòrum d’Ocupació de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

04/05/2018

Un total de 45 empreses, cinc més que en l’edició de l’any passat, participaran enguany en el sisè Fòrum d’Ocupació que tindrà lloc al campus Terres de l’Ebre de la URV, el proper dijous, 10 de maig. A més, la novetat és que la Cambra de Comerç de Tortosa i l’institut de l’Ebre se sumen per primera vegada a l’organització de la jornada, que posa en contacte gent formada amb empreses del territori. L’objectiu és retenir el talent i generar ocupació.

De les 45 empreses inscrites, 38 pertanyen a diferents sectors econòmics com els serveis empresarials i financer, l’agroindústria, el sociosanitari, l’industrial, el turisme o el tecnològic. El balanç del Fòrum d’Ocupació de l’any passat va ser molt positiu. Es van fer 1.171 entrevistes, es van lliurar 1.114 currículums i es van tancar 40 contractes laborals per cobrir places i perfils professionals dins d’algunes de les empreses participants.

La inauguració serà a les onze del matí a l’aula magna de la URV, però l’atenció als estands serà de les 11.30 a les 13.30 i de les 15.00 a les 17.00 hores. Amb tot, a partir de les nou del matí s’han programat tallers i xerrades sobre temes com la comunicació impacte, l’economia social i el cooperativisme, o l’emprenedoria. De fet, també hi haurà una conferència a càrrec de Maria Batet Rovirosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>