TORTOSA

65 clipmetratges opten al 12è Premi Mayor Zaragoza


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/03/2019

Un total de 65 treballs s’han presentat a la dotzena edició del Premi Federico Mayor Zaragoza, que organitza l’Associació d’Amigues i Amics de la Unesco de Tortosa. La majoria són treballs que arriben des de les Terres de l’Ebre, però també hi ha d’altres llocs de Catalunya i de l’Estat, com ara Mallorca, Saragossa, Reïnosa o Santander. La dotació, que fa personalment Mayor Zaragoza, és de 5.000 euros.

Des de l’any passat, els guardons distingeixen els projectes d’aprenentatge i de conscienciació dels joves a través de l’elaboració d’un clipmetratge de dos minuts de durada. El lema del concurs era “Salvem el planeta. Actuem ara, demà pot ser tard!”.

L’acte de lliurament dels premis serà el proper dissabte, 16 de març, en el marc d’una gala que tindrà lloc a l’auditori Felip Pedrell a partir de les onze del matí. En este acte, el mateix Mayor Zaragoza pronunciarà la conferència ‘Reptes globals, respostes globals i a temps’. A més, el dia abans, però a la Cambra de Comerç de Tortosa, l’exdirector general de la Unesco també pronunciarà una altra conferència, sobre el paper de les reserves de la Biosfera en l’educació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>