SANT CARLES DE LA RÀPITA

A punt per estrenar el nou pavelló de la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | SANT CARLES DE LA RÀPITA

10/05/2018

La Ràpita està enllestint les obres del nou pavelló annex al poliesportiu municipal. Les noves instal·lacions han tingut un cost final d'una mica més de 600.000 euros, i permetran descongestionar els espais que fins ara han compartit les moltes entitats, associacions i clubs esportius que hi ha actius a la població.

Es tracta d'un edifici d'unes dimensions de 44,5 x 27 m, amb 7,20 metres d'alçada útil interior, que ocupa el vessant est del Turó de la Guardiola. Està connectat a través d'un espai de pas amb el Pavelló Poliesportiu, amb el qual comparteix vestidors. La pista és de paviment de goma de PVC amb una capa d'escuma de 8 mm de gruix. Hi estan senyalitzades les línies per practicar bàsquet (dues pistes petites i una gran), voleibol i futbol sala. A més, les cistelles de bàsquet es poden adaptar a diferents alçades per permetre la pràctica a jugadors de totes les edats. També s'hi poden practicar altres esports, i disposa d'una gran cortina central per separar la pista principal per la meitat. El nou pavelló disposa també d'un espai de graderia per al públic amb 86 seients de capacitat.

L'alcalde de La Ràpita, Josep Caparrós, ha fet una visita d'obres al nou equipament. Caparrós ha destacat que "es fa realitat un projecte llargament reivindicat que permetrà descongestionar el pavelló poliesportiu i donar espai d'entrenament i també per a competicions a les diferents entitats esportives, de manera que junt amb les obres de tancament de la pista de patinatge que acabaran aviat, donem resposta a una important mancança en equipaments esportius".

"Per bé que l'ús principal serà la pràctica dels diversos esports que pot acollir, el nou pavelló també tindrà utilitat com a espai polivalent per acollir altres tipus d'actes", ha afegit Caparrós.

Els acabats exteriors són de xapa, formigó i vidre. L'espai perimetral que resta en contacte amb el vial ha estat urbanitzat i s'hi ha estès un paviment de formigó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>