TORTOSA

Acaba la temporada futbolística amb la Nit de Campions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

14/06/2018

El final de temporada acostuma a anar acompanyat d'una entrega de premis. Dilluns a la nit, arribava un cop més la Nit de Campions. Un acte que se celebra a cada delegació federativa de Catalunya per premiar a tots els equips que han guanyat les seves respectives lligues, tant de futbol masculí com femení, així com de futbol sala.

El Centre Cívic de Tortosa va celebrar dimecres la Nit de Campions a les Terres de l'Ebre. Jugadors i jugadores del territori van rebre el guardó d'aquesta temporada 2018, en una gala amb èxit de participació.

Pel que fa al futbol ebrenc, aquesta temporada hi ha hagut moments positius i de bon futbol i d'altres on no s'ha pogut fer tanta celebració.

El futbol 11 femení és una de les categories que queda per completar del futbol ebrenc. Amb la campanya Orgullosa de l'Ebre ja s'ha començat a treballar el futbol base femení amb xiquetes de tot el territori.

Pel que fa al futbol base, Joaquin del Pino destaca la necessitat d'inculcar valors de respecte i companyerisme a la competició, també als familiars i tutors, i als clubs.

La Nit dels Campions 2018 va començar el dilluns 11 de juny a Lleida i acabarà el dimecres dia 20 al Baix Llobregat.

La Federació Catalana de Futbol ha guardonat tots els equips que han sigut campions, i també s'ha lliurat un premi Fair Play i un premi Especial. Amb aquesta gala es pot dir que es tanca la temporada futbolística.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>