FLIX

Acord entre Flix i Ercros per recuperar l’antiga Colònia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | FLIX

10/01/2019

Ercros i l'Ajuntament de Flix han signat este dijous diversos convenis entre els quals destaca l'acord de col·laboració amb relació al projecte d'intervenció integral a l’antiga la Colònia. Es tracta de tot un barri propietat d'Ercros, d'unes 14 hectàrees, que es troba situat al costat de la fàbrica i que conté una sèrie d'edificacions i espais d'un gran valor històric, arquitectònic i sentimental per al poble de Flix.

Segons el conveni signat, Ercros cedirà gratuïtament a l'Ajuntament un conjunt de vials i espais d'oci situats al barri, perquè hi realitze actuacions de millora i destine estos espais a l'ús o servei públic, amb un cost d’uns 2,25 milions d'euros. Ercros es compromet a aportar gradualment fins 786.588 euros, a mesura que es vagen executant els treballs.

L’import és la part que correspon satisfer a l'Ajuntament segons la llei de Barris. La resta correspon a una subvenció atorgada pel Departament de Territori i Sostenibilitat. Totes les actuacions han d'estar finalitzades abans del 31 de desembre de 2020.

Un altre acord estableix que Ercros realitzarà una aportació econòmica a l'Ajuntament, destinada a contribuir al bon funcionament de la Reserva Natural de Sebes, a l'escola municipal de música, i a la guarderia municipal.

Des de la seva implantació a Flix, el 1897, la interacció entre Ercros i la població ha estat molt intensa. Esta estreta col·laboració ha donat lloc a la signatura de diversos convenis que s'han anat renovant i actualitzant al llarg del temps. // FOTO ERCROS.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>