ASCÓ

Acte vandàlic contra la fibra òptica d’Ascó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | ASCÓ

29/08/2018

L’Ajuntament d’Ascó ha denunciat als Mossos d'Esquadra un acte vandàlic ocorregut el passat 24 d'agost. Concretament, van tallar el cable de fibra òptica que dóna el senyal de televisió, el qual anava de la casa d’un abonat fins a la caixa de distribució que hi ha instal·lada al carrer. Arran d'aquest acte, es van haver de canviar 80 metres de cable i es van realitzar dues fusions, que han necessitat fins a 90 soldadures.

El consistori denuncia tan el «perjudici econòmic com la pèrdua de qualitat i intensitat de senyal, que ocasiona aquest tipus d'arranjaments i que fan que el servei es ressenteixi». En un futur està previst que per la mateixa fibra passi la connexió telefònica i d’internet. L'alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, ha presentat una denúncia a la caserna dels Mossos d’Esquadra i l’equip de govern està decidit a "perseguir aquests actes vandàlics per trobar la persona o persones que els hagin provocat i actuar amb totes les conseqüències".



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>