AMPOSTA

Adam Tomàs defensa la implantació de la vinyeta a Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

18/09/2018

L’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, ha defensat obertament la necessitat d’implantar la vinyeta per poder circular per les vies ràpides de Catalunya, un cop que s’acabe la concessió de l’autopista AP-7. Tomàs ha recordat que Esquerra apostava per la gratuïtat total de l’AP-7, en lloc de les bonificacions que finalment s’han implantat per desviar el trànsit de l’N-340 cap a l’autopista. Però ha advertit que cal obrir un debat sobre el model de carreteres del país.

En este sentit, l’alcalde d’Amposta ha afirmat que les carreteres les han de pagar els que les utilitzen. I que això també implica els conductors i els transportistes d’altres països que circulen per Catalunya.

Per tot plegat, Tomà ha assenyalat que el debat hauria de ser sobre el cost que ha de tenir la vinyeta per als habitants de les Terres de l’Ebre, per a la resta de catalans, i per als turistes, usuaris i transportistes d’altres països.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>