AMPOSTA

Adam Tomàs renova mandat a Amposta amb una majoria absoluta eixamplada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | AMPOSTA

16/06/2019

Adam Tomàs ha estat reelegit alcalde d’Amposta després d’haver assolit ampliar de manera considerable la seva majoria absoluta. El grup republicà governarà amb 16 dels 21 regidors. Per tant, no li ha calgut haver de pactar amb ningú. Manel Masià de Junts per Amposta s’ha votat a ell mateix, mentre que els dos regidors del PSC han votat en blanc a la investidura d’Adam Tomàs. Els dos regidors de Som Amposta han dipositat el seu vot per a German Ciscar. En el seu discurs, Adam Tomàs ha remarcat la importància de seguir treballant de manera intensa per la recuperació del patrimoni històric i arquitectònic; l’eficiència energètica; transparència i participació; accés a l’habitatge i mobilitat; la defensa d’un espai públic compartit per a tots els ciutadans; i les polítiques d’ocupació i empresa; sempre des de la responsabilitat política de lideratge a la comarca.

Un cop constituïda la nova corporació municipal, Adam Tomàs ha demanat als ciutadans l’esforç a vetllar de tots els petits detalls per a la millora individual i col·lectiva de tots els ampostins i ampostines.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>