AMPOSTA

Administració Local assessora els ajuntaments per tramitar els ajuts pels aiguats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

26/10/2018

La directora d'Administració Local, Rosa Vestit, ha assessorat aquest divendres al matí els ajuntaments del Baix Ebre i el Montsià sobre com tramitar els ajuts pels aiguats. Les reunions als consells comarcals s'han fet sobretot amb els serveis tècnics dels consistoris per concretar com i quin tipus d'ajuts poden demanar al Govern i quins poden sol·licitar a la subdelegació del Govern a Tarragona. El departament de Presidència finançarà les inversions i el manteniment que reclamin els ens locals per reparar el danys de la llevantada en infraestructures i edificis municipals. Els ajuntaments tenen 30 dies per demanar els ajuts i s'ha fixat un màxim de 10 dies per acabar de quantificar els desperfectes.

En paral·lel, els ajuntaments dels municipis més afectats per la llevantada, com Alcanar o Ulldecona, han habilitat oficines d’atenció als damnificats per recollir la informació del anys soferts per privats i ajudar-los en la tramitació de les ajudes a la subdelegació del Govern.

En alguns ajuntaments, com és el cas d’Alcanar, aquestes oficines estaran obertes durant 15 dies.// Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>