AMPOSTA

Aina Cid entrena a Amposta amb l’objectiu de classificar-ser per a Tòquio


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

24/07/2019

La remera olímpica Aina Cid està concentrada a Amposta amb la seva companya de bot Virigina Díaz per preparar-se pel campionat del món que se celebrarà a Linz, Àustria, a finals d’agost. Un campionat decisiu ja que serveix de classificatòria per als Jocs Olímpics de Tòquio, que s’iniciaran d’aquí just un any. Cid ha explicat que van escollir Amposta i el riu Ebre per poder fer entrenaments llargs.

A principis de més de juliol Cid i Díaz van aconseguir un cinquè lloc a la copa del món que es va celebrar a Rotterdam, a Holanda. Cid afirma que va ser una competició que van voler fer servir per entrenar.

Cid ha posat de relleu la importància del campionat classificatori de Linz. L’objectiu és situar-se dins dels onze primers llocs i aconseguir el pas a Tòquio.

La remera ampostina, que ja va fer un magnífic paper als Jocs de Rio del 2016, no amaga la seva il·lusió per aconseguir una medalla a Tòquio.

A Rio, Cid formava equip amb Anna Boada. Però des de fa més d’un any la seva parella de bot és Virginia Díaz. Cid afirma que s’han adaptat molt ràpid i creu que, tot i que els falta molt de treball, poden aconseguir bons resultats.

L’Ajuntament d’Amposta realitza aquest dimarts, a les 19 hores i al saló de plens, un reconeixement a la remera ampostina pel cinquè lloc aconseguit a Rotterdam.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>