AMPOSTA

Aina Cid, subcampiona del món de rem


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

04/06/2018

Aina Cid, remera del Club Nàutic Amposta, i Anna Boada (Olímpic de Barcelona), han guanyat la medalla de plata amb el dos sense timoner de la selecció espanyola, a la Copa del Món que s'ha celebrat a Belgrad.

Tot i fer una mala sortida, les remeres olímpiques van fer una regata de menys a més, acabant en segona posició amb un temps 07:04.230, per darrere del bot del Canadà, i molt ajustades amb les holandeses, que van quedar terceres en una final molt emocionant entre els tres bots capdavanters.

La remera ampostina, que va quedar en sisena posició als Jocs Olímpics de Rio, va quedar per davant d'altres favorits com l'embarcació de les daneses, que als mateixos Jocs van acabar guanyant el bronze.

Amb aquest gran resultat al qual se li suma el bronze a la Copa del Món del 2016, es confirma que de nou Aina Cid juntament amb Anna Boada, tornaran a ser la gran esperança del rem espanyol als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>