ROQUETES

Així respon l'alcalde de Roquetes a la carta d’Enric Millo


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | ROQUETES

31/05/2018

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va contestar públicament durant la celebració del Ple ordinari del mes de maig, celebrat el passat dimarts, a la carta que el Delegat del Govern Espanyol, Enric Millo, ha enviat als alcaldes de Catalunya per demanar-los que mantinguen la "neutralitat" als espais públics. El delegat reivindica en aquesta carta que aquests espais "són de tots" i recorda als alcaldes la seua "obligació" de no permetre'n l'ocupació "amb símbols que puguen acabar malmetent" la convivència.

Al torn de precs i preguntes de la sessió, el regidor no adscrit de l'Ajuntament de Roquetes, Joaquim Llopis, li va preguntar a l'alcalde si havia rebut la carta del Delegat del Govern Espanyol, Enric Millo, i si pensava fer cas a les seues recomanacions. L'alcalde li va agrair al regidor la seua pregunta perquè així li donava l'oportunitat de llegir al plenari la carta de resposta al delegat que havia preparat i que ja tenia previst llegir públicament, però fora del ple per no constar a l'ordre del dia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>