TORTOSA

Així serà la nova plaça de la catedral de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

09/05/2018

El despatx Arquitecturia ha estat l'escollit per urbanitzar i museïtzar la plaça de la catedral de Tortosa. Olga Felip i Josep Camps, guanyadors del premi de joves arquitectes europeus l’any 2013, seran els encarregats de desenvolupar aquest projecte, després d’haver dissenyat també la plaça de l’Absis o el Centre Cívic de Ferreries. Per a l’alcaldessa, Meritxell Roigé, la construcció de la nova plaça de la Catedral és el projecte més important dels últims anys, i no podia dissimular la seua alegria per donar la notícia.

El projecte divideix l’espai en dos nivells. Les actuals escales de la façana tindran continuïtat amb una gran plaça davantera que connectarà amb tot l'entorn de la catedral. La plaça estarà elevada uns tres metres sobre l'avinguda Felip Pedrell, amb parets de vidre que mostraran una part de les restes arqueològiques que es museïtzaran.

Amb aquesta actuació també es proposa pacificar l’avinguda Felip Pedrell unificant la calçada amb la plaça. Des de l’Ajuntament confien poder començar la construcció de la nova plaça a la tardor, un cop redactat el projecte i licitades les obres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>