TIVISSA

Alba Benedicto (Movem Tivissa): ‘Tindrem nova alcaldessa, sí o sí’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TIVISSA

26/04/2019

Alba Benedicto, de Movem Tivissa, serà una de les quatre dones que optaran a l’alcaldia del municipi a les eleccions del 26 de maig, després que el convergent Jordi Jardí va anunciar que no optarà a la reelecció. Benedicto haurà d’enfrontar-se a les urnes amb Montse Pagès, de Junts per Tu; amb la republicana Montse Perelló, d’Ara Sí-AM, i amb Lourdes Pena, dels independents de la Serra d’Almos. Per tant, no ha amagat la seua il·lusió perquè Tivissa tindrà alcaldessa “sí o sí”, per primer cop.

Benedicto ja va ser regidora d’Iniciativa a Tivissa durant el mandat 2007-2011, quan va ser la regidora més jove de les Terres de l’Ebre. Uns mesos després de tornar al poble, i tres anys després de deixar el partit, creu que a Tivissa hi havia un espai polític que calia omplir amb una llista transversal, per recuperar la convivència i tenir un Ajuntament més transparent, amb més participació ciutadana.

Quant a les propostes de Movem Tivissa, Benedicto ha parlat d’aturar el despoblament i de recuperar per a la gent jove les cases buides que hi ha al poble.

A banda, la candidata de Movem Tivissa ha rebutjat la pèrdua de serveis sanitaris al CAP del municipi, i també ha deixat clara l’oposició del seu grup al dipòsit de residus industrials de Riba-roja d’Ebre. Segons Benedicto, a la comarca cal acabar amb el model basat en abocadors i nuclears.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>