L'AMPOLLA

Albert Jiménez i Ivet Farriols, campions de l'Ironcat Ampolla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'AMPOLLA

20/05/2018

Dissabte va tenir lloc la catorzena edició de l'Ironcat - Copa de Nacions de l'Ampolla amb 165 participants. Es tracta d'una triatló que arrenca amb 3,8 km de natació i que continua amb 180 km de ciclisme per acabar corrent més de 42 km. Una marató molt dura que ostenta el títol de la més antiga, pel que fa a aquesta distància, a la Península Ibèrica. Des de la Federació Catalana de Triatló ens expliquen què fa tan atractiva aquesta prova.

El secret de l'èxit és també el boca orella dels que any rere any no es perden la triatló que té moltes característiques que la fan única.

El guanyador de l'Ironcat ha estat Albert Jiménez del Club Natació Mataró que ha completat tot el recorregut en un temps de 08:50:00. Jiménez, que participava a la prova per tercer any consecutiu, ens ha explicat com s'ho ha fet per acabar el primer.

Jiménez també ha destacat tot allò que l'atreu a l'hora de participar a aquest triatló en concret, un imprescindible al seu calendari.

En categoria femenina la campiona ha estat Ivet Farriols amb un temps de 10:04:01.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>