ALCANAR

Alcanar i Cemex volen impulsar el polígon industrial la Martinenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

25/03/2019

L’Ajuntament d’Alcanar i l’empresa Cemex han constituït una comissió de treball per estudiar la viabilitat d’impulsar el polígon industrial la Martinenca. L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha explicat que després de les obres de dragatge al port industrial d’Alcanar i l’impuls del moll número 2, l’Ajuntament vol posar el fil a l’agulla per fer el port més atractiu amb la possibilitat de crear nou sòl industrial.

El director general de Planificació Estratègica i Administració de Cemex, Àngel Galan, ha afirmat que el d’Alcanar és un port amb molt de potencial. També ha remarcat que l’activitat industrial és compatible amb l’agrària.

Les reunions de la comissió de treball per impulsar el polígon industrial la Martinenca es duran a terme cada tres mesos. El port industrial d’Alcanar té un calat de 12 metres de profunditat, amb un moll de 320 metres de longitud obert a mercaderia general, així com una àrea d’emmagatzematge descoberta que ocupa una superfície de 15.000 metres quadrats. // Foto AJUNTAMENT D'ALCANAR.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>