ALCANAR

Alcanar sol·licita la declaració de zona catastròfica per la llevantada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | ALCANAR

23/10/2018

L'Ajuntament d'Alcanar ha decidit sol·licitar la declaració de zona afectada per emergència de Protecció Civil, anteriorment declaració de zona catastròfica, perquè el consistori descarta poder fer front al cost de totes les afectacions i desperfectes de la llevantada. De fet, l’alcalde, Joan Roig, ha afirmat que el cost de les afectacions de la llevantada serà “ingent”.

L'Ajuntament confia que aquesta via, que tramitarà en breu el Govern, servirà perquè els ajuts arribin més ràpid i siguin més quantiosos. Roig ha lamentat que el govern espanyol no hagi fet arribar al municipi cap missatge de solidaritat ni d'ajuts i confia que “la indiferència es transformi en responsabilitat” i es declari Alcanar zona catastròfica.

De manera provisional i urgent ja s'han reparat més de quaranta quilòmetres de camins, i s'ha reclamat a les administracions supramunicipals tots els ajuts possibles. Des de l’Ajuntament s’afirma que un 80% dels camins i vials han patit desperfectes però també hi ha edificis municipals afectats i molts habitatges particulars amb desperfectes.

L'Ajuntament d'Alcanar ha posat a disposició dels afectats formularis per quantificar tots els desperfectes, que poden lliurar en tres oficines d'atenció ciutadana repartides pels diferents nuclis de població, i es faran assembles públiques aquest dimarts i dimecres, per assessorar-los en els tràmits. // Foto AJUNTAMENT D'ALCANAR.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>