ALCANAR

Alfons Montserrat deixa l'alcaldia d’Alcanar després de 12 anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

03/10/2018

Amb paraules d’agraïment es va acomiadar Alfons Montserrat de l’alcaldia d’Alcanar. Aquest dimarts a la nit va renunciar al seu càrrec en un ple extraordinari. La decisió l'ha pres, entre altres, per facilitar la transició al nou alcaldable d'ERC a Alcanar, Joan Roig, que el rellevarà. Un altre motiu que l'ha empès a renunciar ara a l'alcaldia és el nomenament com a nou director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), que va assumir el passat divendres. Després de 12 anys com alcalde i gairebé 20 anys com a regidor, Montserrat va afirmar que era un dia carregat d’emocions, amb nostàlgia malgrat era un relleu anunciat, però alhora amb il·lusió de veure que el projecte tindrà continuïtat.

En el seu parlament, Montserrat va fer un repàs de l’acció realitzada amb el suport dels seus companys de govern que assegura ha impulsat Alcanar malgrat haver viscut moments difícils. Quant al seu futur com a director de l’IDECE, Montserrat va afirmar que era un nou repte que assumeix també amb il·lusió.

Tots els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament van tenir paraules d’agraïment a Montserrat per la tasca realitzada al capdavant de l’alcaldia.

Dijous a les 20:30 de la tarda se celebrarà el ple d'elecció de nou alcalde, que assumirà, amb el suport del plenari, el regidor republicà, Joan Roig. Roig va ser escollit en les primàries municipals d'ERC d'Alcanar per encapçalar la llista a l'alcaldia al maig de 2019. Montserrat seguirà aquests mesos de mandat com a regidors perquè sigui in traspàs “tranquil i fluid”. // Foto AJUNTAMENT D'ALCANAR.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>