DELTEBRE

Alginet (Més Deltebre-ERC): ‘No tindrem línies vermelles, ens entendrem amb tothom’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

15/05/2019

Joan Alginet ha afirmat este dimecres que Més Deltebre-ERC no vol posar-se cap línia vermella a l’hora de definir possibles pactes, després de les municipals del 26 de maig. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcaldable ha rebutjat el sectarisme polític i ha garantit que defensarà els interessos generals amb consens, per resoldre els problemes estructurals que Deltebre arrossega 42 anys després de la seua creació.

Segons Alginet, Deltebre no es pot permetre el luxe d’excloure a ningú. De fet, ha lamentat que durant este mandat l’Ajuntament ha quedat aïllat del Consell Comarcal del Baix Ebre, del COPATE i dels pobles veïns del Delta.

Quant a les propostes de govern, Alginet ha insistit en què cal una visió estratègica i un model clar de poble. El candidat de Més Deltebre-ERC proposa més radicalitat democràtica i més transparència, i també eliminar els càrrecs de confiança.

A més, Alginet ha promès rebaixar els impostos municipals i més inversió en cultura, esports i educació, a més de la supressió de les barreres arquitectòniques i el soterrament de les línies de mitjana i alta tensió.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>