DELTEBRE

Alginet comença la precampanya amb el lema ‘Deltebre és capital’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

16/07/2018

La coalició electoral Més Deltebre-Acord Municipal ha presentat este diumenge Joan Alginet com a cap de llista per a les municipals del 2019. L’acte públic va fer-se al costat del pont Lo Passador, amb la presència del president adjunt d’Esquerra i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. Amb el lema ‘Deltebre és capital’, Alginet va voler destacar el seu arrelament a la terra.

Alginet va afirmar que el projecte polític de Més Deltebre és majoritari, transversal i en positiu. A més, també va voler destacar la seua evolució des del socialisme al republicanisme.

D’altra banda, Alginet va recordar emocionat la història del seu rebesaiaio, afusellat pels franquistes ara fa 80 anys, després de ser acusat d’espia. Un cas d’injustícia que Alginet va voler comparar amb l’empresonament d’Oriol Junqueras. De fet, Aragonès també va reclamar la llibertat dels “presos polítics” en el seu discurs.

A la presentació d’Alginet van participar-hi alcaldes republicans del territori com ara l’ampostí Adam Tomàs; Jordi Gaseni, de l’Ametlla de Mar; Enric Adell, de Paüls, i el canareu Alfons Montserrat, que també és el president d’Esquerra a les Terres de l’Ebre. També van parlar Norma Pujol, coordinadora de Joventut a l’Ebre, i Rosanna Fatsini, directora territorial de Treball, Afers Socials i Família. A banda, entre el públic assistent també hi havia la diputada Irene Fornós; l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, o l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, així com el candidat d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>