DELTEBRE

Alginet fa públic el seu govern alternatiu per a Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

21/05/2019

El candidat de Més Deltebre-ERC, Joan Alginet, ha presentat la seva proposta de govern si és escollit alcalde. En concret, Alginet ha detallat les regidories que assumirien els deu primers membres de la llista republicana. Un equip, segons el candidat de Més Deltebre-ERC, preparat i decidit per liderar el municipi, obert al diàleg i al treball en xarxa.



D’acord amb la proposta que feta pública, i més enllà de l’alcaldia, Alginet es faria càrrec de la regidoria de seguretat pública. Pel que fa a la resta de l’equip, Laura Fabra assumiria economia, gestió interna i democràcia; Rafa Flores esports, lleure i talent; Vanessa Callau joventut, adolescència i educació; Carlos Bel territori i entorn natural; Montse Bertomeu persones i teixit associatiu; Jordi Casanova turisme, impuls comercial i industrial; Gina Casanova infància i gent gran; Salvador Fornós inversió en cultura, coneixement i sector primari; i Nicoleta Autu nova ciutadania, drets i igualtat. Una de les propostes dels republicans ha estat crear la figura dels regidors i regidores de barri. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>