DELTEBRE

Alginet presenta l’equip que integra Més Deltebre-ERC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sofia Royo | DELTEBRE

06/04/2019

L’alcaldable de Més Deltebre-Esquerra Republicana, Joan Alginet, ha presentat la candidatura que concorrerà a les pròximes eleccions municipals. Es tracta d’una candidatura transversal que, segons el candidat, és “de present i de futur”. La candidatura té per objectiu “oferir una alternativa política al govern de Soler”.

Durant la presentació s’ha confirmat que Laura Fabra serà la número dos i que el seleccionador de curses de muntanya, Rafa Flores, ocuparà el tercer lloc de la llista. L’actual regidora d’ERC i portaveu a l’Ajuntament, Vanessa Callau, serà la número 4, seguida de Carlos Bel que serà el 5. Montse Bertomeu anirà al lloc número 6 i Jordi Casanova al 7. La doctora i professora de la URV, Gina Casanova, i el mestre jubilat i, durant molts anys vinculat a ICV, Salvador Fornós, aniran de 8 i de 9 respectivament. Els republicans incorporen també i per primer cop a les seves llistes una persona nascuda fora de Catalunya, la romanesa Nicoleta Autu que serà la número 10.

Completen la llista personalitats de Deltebre, com ara el secretari d’organització d’ERC Deltebre, Joel Durà, l’exregidor socialista Àngel Casanova o l’exregidora republicana Salomé Bertomeu.

Durant la presentació Alginet va estar acompanyat per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que va destacar la pluralitat d’interessos que integren la candidatura que “pretén tornar el protagonisme de Deltebre a la ciutadania”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>