LA FATARELLA

Alternances al capdavant de la cursa al RallyRACC a la Terra Ata


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | LA FATARELLA

26/10/2018

El 54à RallyRACC-Costa Daurada ha arribat aquest divendres a la Terra Alta amb alternances al capdavant de la carrera. Una vegada més les pistes de terra han tornar a ser les protagonistes amb tres trams a doble passada, amb un total de 144,88 quilòmetres cronometrats dels 562,40 que conformen aquesta llarga jornada.

Els 70 participants han sortit de bon matí de Salou cap a les Terres de l’Ebre. La primera especial del bucle que s’ha celebrat ha estat la de Gandesa-Bot amb set quilòmetres. Un tram que ha guanyat Ott Tänak de Toyota. A continuació, ha estat el tram de Pesells amb 26’59 quilòmetres. En aquest cas ha estat Jari-Matti Latvala, també de Toyota, el que s’ha imposat. L’altre tram, La Fatarella-Vilalba, a més de ser el més llarg de tota la prova amb 38,85 quilòmetres tenia la particularitat de desenvolupar-se sobre una superfície mixta, combinant terra i asfalt. La primera part s’ha disputat en el sentit contrari al conegut de Terra Alta, d’edicions anteriors, però amb l’afegit de 12 quilòmetres totalment nous en la part final.


En aquest tram el millor temps ha estat per Andrea Mikkelsen, de Hyundai.

A la tarda s’han tornat a disputar els mateixos trams però el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada acabarà diumenge. Thierry Neuville podria deixar sentenciat el títol mundial en el RallyRACC, tot i que Sébastien Ogier el segueix de prop. //Foto: MANOLO VELÁZQUEZ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>