AMPOSTA

Amposta aconsegueix inserir 201 persones al mercat laboral al 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

09/01/2019

L’Ajuntament d’Amposta ha aconseguit inserir fins a 201 persones al mercat laboral durant el 2018 amb l’aplicació de Polítiques Actives d’Ocupació. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat que el foment de l’ocupació a la ciutat és una prioritat. De fet, ha recordat que la partida pressupostària destinada a aquesta àrea ha passat dels 180.000 euros del 2015 a 1,3 milions actuals. Tomàs, que també és el regidor de l’àrea d’Empresa i Polítiques d’Ocupació, ha explicat que s’han atès 553 empreses.

Tomàs també ha detallat quantes persones s’han inserit en cadascun dels programes. L’alcalde d’Amposta ha destacat que la tasca que realitzen va més enllà d’un curs de formació o un contracte de sis mesos.

Tomàs ha recordat que tota l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació es traslladarà a l’edifici del Sindicat un cop s’hagi enllestit la seva reforma. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>