AMPOSTA

Amposta aprovarà la seua adhesió al COMEBE


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

17/04/2018

El ple extraordinari d’aquest dimecres a Amposta portarà a aprovació l’adhesió del municipi al COMEBE, una acció que l’Ajuntament espera per a poder recuperar els espais històrics de la Batalla de l’Ebre i desenvolupar un projecte turístic al seu voltant. Tot i que els escenaris de la Batalla de l’Ebre més coneguts ocorren a la Terra Alta o la Ribera d’Ebre, Amposta no vol perdre el fil de la seua pròpia història en aquesta contesa.

D’aquesta manera Amposta formarà part dels 16 municipis que participen del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre. Des de l’Ajuntament s’ha avançat que s’està treballant en municipis veïns com l’Aldea i Campredó per fer rutes turístiques al voltant de la Guerra. De fet aquesta zona entre el Montsià i el Baix Ebre va ser l’escenari del Pas de l’Ebre on van morir 2.000 persones.

El ple de dimecres també portarà a aprovació la modificació d’una partida de 3.000 euros per instal·lar plafons turístics vinculats a la Batalla de l’Ebre. A banda, la participació d’Amposta al COMEBE suposa una despesa de 1.500 euros l’any.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>