AMPOSTA

Amposta busca un nou contracte per a la neteja i la jardineria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

27/07/2018

Amb l'objectiu d'optimitzar els recursos, el govern municipal d'Amposta pretén amb el nou contracte de neteja i jardineria solucionar les mancances actuals d'estos serveis. Actualment a la capital del Montsià el servei està parcialment externalitzat, fet que complica la gestió i eficàcia del servei més que l'ajuda.

El nou contracte serà de cinc anys, amb sis milions d'euros en total, el que suposa 1,2 milions anuals. Segons Adam Tomàs, la feina conjunta de jardineria i neteja es duplicarà i afectarà a tot el municipi.

El contracte també especifica la necessitat d'invertir en maquinària nova per valor de 600.000 euros. També s'haurà d'invertir mig milió d'euros en la millora integral de totes les zones verdes de la ciutat amb reg automatitzat i noves plantes.

D'altra banda també es portarà un control estricte de les actuacions, de la comunicació entre les parts i també la ciutadania a l'hora d'informar de desperfectes.

Pel que fa als terminis, la previsió del govern municipal és tenir-ho tot adjudicat a finals d'octubre.

A més l'Ajuntament ha anunciat altres actuacions com l'adequació del pàrquing del Grau o la construcció d'un gran parc caní al costat del cementeri.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>