AMPOSTA

Amposta destina 65.000 euros a sis entitats socials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

25/05/2018

Amposta ha signat un conveni amb sis entitats socials de la capital del Montsià per valor de 65.000 euros. Entitats com Càritas, la Creu Roja, Siloé, AFAM, ACAF o APASA podran disposar d’una aportació extra per poder dur a terme les seues activitats d’ajuda social.

La regidora de Sanitat i Serveis Socials, Susanna Sancho, ha assenyalat que l’aportació de l’Ajuntament a les entitats del tercer puja fins als 89.000 euros si se sumen també les subvencions a projectes socials.

Per a l’Ajuntament, la voluntat és seguir creixent en les ajudes a entitats del tercer sector com fan en altres àmbits com la cultura o els esports. I en el cas de les entitats beneficiades pel conveni, també repercuteix el seu treball en el benestar general de la ciutadania.

Mari Carmen i Joan són dos voluntaris de Càritas, però preguntats per la premsa, volen representar a les diferents entitats beneficiades. Aquestes persones estan molt agraïdes de l’ajuda però recorden que la pobresa no ha desaparegut.

En la signatura del conveni, s’ha felicitat a totes aquestes entitats pel treball diari i discret que es fa cap als més necessitats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>