AMPOSTA

Amposta disposarà d’un servei integral de neteja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

29/10/2018

El govern d’Esquerra Amposta adjudicarà aquest dilluns al vespre el primer lot del contracte de serveis de neteja viària i manteniment dels espais verds del municipi. Un servei que s’adjudicarà per 1’2 milions a l’empresa Urbaser per als propers cinc anys. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha remarcat que per primera vegada es prestarà un servei integral de neteja amb més recursos econòmics, materials i humans.

Tomàs ha detallat algunes de les millores que s’han incorporat al nou contracte de neteja.

L’alcalde d’Amposta també ha volgut deixar clar que el servei que prestarà Urbaser no té res a veure amb el que prestava fins ara perquè es passa d’un servei de neteja de reforç a un servei integral.

En el ple també s’aprovarà una operació de crèdit de 475.000 euros per a la compra del col·legi de les monges. Malgrat aquesta nova operació de crèdit, Tomàs ha volgut deixar clar que en acabar el mandat el govern d’Esquerra Amposta haurà amortitzat 10 milions d’euros reduint el ratio d’endeutament del 54% del 2015 al 38%.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>