AMPOSTA

Amposta enceta un atapeït programa d’activitats infantils i solidàries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

24/12/2018

L’Ajuntament d’Amposta ha preparat un programa carregat d’activitats infantils i solidàries per aquestes festes nadalenques. Com ja és tradició, del 22 de desembre al 5 de gener s’ha instal·lat a la plaça Ramon Berenguer IV la Caseta del Nadal. El regidor de Festes, Ramon Bel, ha explicat que al llarg de tots aquestes dies dins la la Caseta, però també al seu exterior, es realitzaran diferents activitats per als més menuts.

Algunes de les famílies que hi van poder entrar, ens van explicar que els xiquets estan encantats amb la Caseta.

Una de les novetats d’enguany ha estat la instal·lació, també a la mateixa plaça, de la Bola de Nadal, aquest diumenge 23 de desembre. Al seu interior es van contar contes als petits i petites. Tres dels xiquets que van poder entrar ens van explicar que hi van veure.

Altres activitats programades són el Festival Solidari: Mary Poppins, el 29 de desembre; i la Cursa solidària Sant Silvestre, el 31 de desembre. També hi haurà una projecció solidària de l’estrena de la pel·lícula “El regresso de Mary Popins” als Cinemes Amposta el 2 de gener al matí. No faltarà la visita del Pare Noel, del carter reial i la cavalcada de Reis, enguany ambientada en Mary Poppins. Bel ha explicat que la implicació de diferents regidories de l‘Ajuntament és clau per organitzar aquest atapeït programa d’activitats.

Per al 31 de desembre s’organitzen tres festes de Cap d’Any paral·leles perquè tothom pugui gaudir per igual de l’última nit de l’any.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>