AMPOSTA

Amposta espera una implantació “molt potent” a l'antic Carrefour de Futuro Ciudad


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

10/12/2018

Una empresa ha fet una oferta per ubicar una nova gran superfície comercial a les instal·lacions que va deixar buides Carrefour al centre comercial Futuro Ciudad Amposta. L’actual propietari és Blasckstone, que de ser un fons voltor s’ha convertit en una de les majors immobiliàries de l’Estat espanyol. La nova implantació seria d’un grup “molt potent”. Així ho ha avançat este dilluns l’alcalde de la població, Adam Tomàs, durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

Sense voler dir noms, Tomàs ha dit que no és la primera empresa privada que s’ha interessat per l’antic centre comercial. Segons l’alcalde, la nova oferta vol reobrir-lo i fins i tot ampliar-lo amb més activitats, en algunes parcel·les del voltant. En qualsevol cas, Tomàs ha remarcat que es tracta d’una iniciativa privada “molt potent”, i ha evitat generar expectatives des de l’Ajuntament.

Al principi del mandat, l’Ajuntament d’Amposta va presentar una oferta de tres milions d’euros per adquirir les antigues instal·lacions de Carrefour, amb l’objectiu de traslladar-hi el pavelló firal. Però Tomàs ha recordat que esta oferta va ser rebutjada per part de l’anterior propietari.

Siga com siga, l’alcalde ha apuntat que durant la propera campanya caldrà parlar del futur del pavelló firal. Tomàs ha remarcat que l’actual està molt malament, i que el govern d’Esquerra d’Amposta ha renunciat al pavelló nou projectat per l’anterior govern de CiU, amb un cost massa elevat. L’altra opció, que encara s’ha d’estudiar, és la possible reparació del pavelló actual.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>