AMPOSTA

Amposta ha impulsat obres per valor de 4,3 milions al 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

14/01/2019

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha fet aquest dilluns un repàs de les obres licitades i adjudicades durant el 2018, una xifra que ascendeix als 4’3 milions d’euros i que correspon a 19 d’obres. Entre aquestes es troben els 500.000 euros per a la millora dels espais verds, 1,3 milions d’euros per a l’edifici del Sindicat o 2,3 milions d’euros del centre cívic per a la gent gran.

Tomàs ha explicat que de les 19 obres contractades, 17 s’han adjudicat a empreses locals. La majoria finalitzaran a finals del 2019 o dins el 2020, per tant, més enllà de les eleccions municipals del mes de maig. L’alcalde d’Amposta ha volgut posar de relleu que l’equip de govern treballa per les necessitats de la ciutat i els seus veïns.

Entre els projectes de futur d’Esquerra d’Amposta es troba la comissaria de policia, la millora del cementiri municipal o la construcció del dipòsit d’aigua a Poble Nou del Delta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>