AMPOSTA

Amposta, primera població de l’Ebre amb el nou Carnet Jove Municipal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

12/06/2018

Amposta és un dels set municipis catalans, l’únic de les Terres de l’Ebre, que a partir de l’octubre implementarà el nou Carnet Jove Municipal, arran d’una prova pilot que impulsa la direcció general de Joventut. La regidora de Comerç, Susanna Sancho, ha explicat que l’objectiu és que els comerços i serveis de proximitat puguen oferir descomptes i avantatges als joves d’Amposta. De fet, ha detallat que ara es troben en la fase de donar a conèixer el nou carnet al comerç local.

Sancho ha recordat que el Carnet Jove ja és d’àmbit europeu. A més, ha recordat que ofereix descomptes del 10% en comerços i serveis. Però, a banda, l’Ajuntament també hi inclourà descomptes en serveis municipals com ara la piscina, les festes o actes culturals.

D’altra banda, Sancho ha avançat que divendres signaran el nou conveni amb la Federació de Comerç d’Amposta. L’any passat, este conveni va pujar de 3.500 a 6.100 euros, i enguany incorporarà un partida de 6.000 euros més des de l’àrea de Festes, per subvencionar la despesa de les pubilles.

Alguns partits de l’oposició han criticat la mesura, però la regidora ha dit que es vol evitar que les pubilles no cobren l’ajut si les famílies tenen els comptes embargats o multes de trànsit pendents. De la mateixa manera, la mesura vol afavorir que la despesa de les pubilles es face al comerç d’Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>