AMPOSTA

Amposta reconeix la tasca policial i de Protecció Civil


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

04/05/2018

Vestits amb uniformes de gala, els membres del cos de la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil d'Amposta han celebrat el seu dia gran amb l'entrega de medalles, les felicitacions, i el reconeixement als agents i persones que han col·laborat al llarg de l'any.

Accions com el rescat d'una dona que va caure al canal per part de cinc agents, o la d'Alberto Giner, un veí d'Amposta que va retornar un sobre amb més de 1000 euros han estat reconeguts en aquest acte cívic. També la tasca de dos voluntaris que destinen part del seu temps lliure a Protecció Civil des de fa 20 anys.

Quant a seguretat, tant l'inspector en cap de la Policia Local com el Regidor de Governació d'Amposta han posat sobre la taula la idea que tota la policia ha de ser de proximitat.

Aquest acte també ha servit per a mostrar el nou vídeo promocional de la Policia Local de la capital del Montsià on es pot veure de forma resumida les accions del cos de seguretat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>