AMPOSTA

Amposta se suma a la UNED amb un curs sobre l’Ebrebiosfera


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

21/01/2019

Amposta se suma a UNED amb el projecte educatiu “Reserva de la biosfera: Terres de l'Ebre”». El curs, organitzat pel Centre Associat UNED-Tortosa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta i el Consell Comarcal del Montsià, forma part de la UNED Sènior i va dirigida a persones de més de 55 anys. El director de la UNED, Josep Maria Franquet, ha afirmat que com a capital comarca, i amb dos parcs naturals a la vora, Amposta havia d'albergar aquest curs.

El temari tracta aspectes com la gestió de l'aigua, el turisme o el canvi climàtic. L'alcalde, Adam Tomàs, ha afirmat que Amposta és una “ciutat educadora” i que no es podia quedar enrere en un projecte on les persones ja no es formen pensant en les sortides laborals, sinó per plaer d'adquirir coneixement.

La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ha anunciat que s'ha dedicat una partida de pressupost per ajudar a subvencionar la matrícula d'aquelles persones que estiguin interessades a assistir a la formació.

La formació tindrà lloc al Casal d'Amposta del 12 de febrer al 4 de juny. El preu de la matrícula és de 25 euros i es pot efectuar al vestíbul de l'Ajuntament. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>