AMPOSTA

Amposta unifica les instal·lacions del SIS


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

09/05/2018

El nou Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) d’Amposta atén més d’un centenar de xiquets i xiquetes d’entre 0 i 18 anys i a les seues famílies. Ho fa des de l’Espai Socioeducatiu La Brúixola, on s’han reunit tots els serveis d’atenció a la infància i a l’adolescència que es prestaven des de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta.

El Servei d’Intervenció Socioeducatiu, inclòs dins dels serveis bàsics, té com a finalitat garantir els drets de la infància i l’adolescència a més de garantir-los els nivells de benestar. En aquestes noves instal·lacions s’amplia l’atenció i es millora la prevenció en aquesta població de risc.

El nou Servei d’Intervenció Socioeducatiu es troba al carrer Barcelona i atén uns 60 casos en una inversió important del consistori.

El Servei d'Intervenció Socioeducativa és finançat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través del Contracte Programa. "La Generalitat finança el 66% del cost del servei i l'Ajuntament el 33% del cost", comenta Fatsini, "en total prop de 300.000 euros".

Les instal·lacions del nou servei s'han ubicat al carrer Barcelona, on antigament hi havia el Centre de Dia de Malalties Neurodegeneratives, "prop també d'altres equipaments que fan servir els xiquets i xiquetes com la piscina o el pavelló", diu la regidora de Sanitat i Serveis Socials.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>