AMPOSTA

Amposta vol crear una empresa municipal de serveis públics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

10/08/2018

El govern d’Esquerra d’Amposta vol crear una empresa municipal de serveis públics. L’alcalde Adam Tomàs ha detallat que la constitució d’esta empresa pública podria fer-se abans de final d’any. També ha apuntat que amb una empresa pública haurien pogut assumir la gestió de la piscina municipal, així com el renovat servei de neteja i jardineria, que ara farà una empresa privada.

L’Ajuntament d’Amposta sí que ha remunicipalitzat ja la piscina. En canvi, Tomàs ha reiterat que l’Ajuntament encara no té prou capacitat per assumir directament el nou servei neteja i jardineria. En qualsevol cas, l’alcalde no descarta que d’aquí a cinc anys, quan s’acabe la concessió, l’Ajuntament puga absorbir i gestionar tot el servei amb recursos propis.

Finalment, Tomàs també ha apuntat alguns dels temes que quedaran pendents per al proper mandat. D’una banda, la recuperació de l’antic edifici de les Monges. I de l’altra, la possible construcció d’un nou pavelló firal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>