SANT CARLES DE LA RÀPITA

Anellen 400 polls de flamenc al Parc Natural del Delta de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | SANT CARLES DE LA RÀPITA

12/08/2018

És un dels 400 polls de flamenc que aquest diumenge han estat anellats i posats en llibertat a la Punta de la Banya. Enguany al Delta de l’Ebre s’han reproduït 2.176 parelles de flamencs de les quals han sobreviscut més de 1.500 polls. Prop de 250 persones han participat d’aquesta activitat que permet la identificació individual de cada exemplar.

Els participants han arribat ben d’hora, cap a les quatre de la matinada, per poder encerclar alguns dels polls de la guarderia de flamencs.A continuació han estat anellats, mesurats, pesats i alliberats. Alguns dels voluntaris ens han explicat la seva experiència.

A l’anellament també ha assistit el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que ha destacat la gran tasca que es fa de preservació i que també ha volgut explicar com ho ha viscut.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és un dels pocs indrets de la Mediterrània i l’únic a Catalunya on el flamenc es reprodueix de manera regular. De fet ho fa des del 1992.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>