AMPOSTA

Annabel Marcos defensa la unitat independentista per a les municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

24/09/2018

La secretària d’Administració i Funció Pública, l’ampostina Annabel Marcos, ha demanat este dilluns la unitat de l’independentisme per impulsar llistes conjuntes, de cara a les eleccions municipals del 2019. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Marcos ha afirmat que no es pot tornar a repetir la imatge que un partit Ciutadans siga la força més votada a Catalunya, com va passar a les eleccions al Parlament del 21 de desembre. Segons Marcos, cal que Europa vegi que una candidatura independentista és la primera força del país.

De fet, Marcos ha afegit que aquesta fórmula també hauria de ser possible a la seua ciutat. En este sentit, cal tenir en compte que a Amposta el PDeCAT i Esquerra han estat, tradicionalment, forces antagòniques.

A banda, Marcos ha afirmat que l’aprovació del nou pressupost de la Generalitat està “encarrilada”, i que el que més li preocupa és la negociació per als pressupostos generals de l’Estat. Així, Marcos ha advertit que serà complicat que el PDeCAT puga donar-hi suport, si prèviament no hi ha un “gest polític” clar cap a Catalunya.

Entre d’altres coses, des del PDeCAT esperen que el govern estatal reconega que la justícia espanyola està polititzada, i que es garantisca més finançament perquè Catalunya puga fer efectiu el mandat de l’1 d’Octubre. En la mateixa línia, s’ha negat a reclamar un indult per als presos polítics, ja que això suposaria l’acceptació d’un condemna per als dirigents independentistes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>