L'ALDEA

Antoni Valldosera (FEAT): ‘Els transportistes no podrem suportar més taxes’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'ALDEA

14/09/2018

Les restriccions de pas als camions per les carreteres N-340 i N-240 han multiplicat el trànsit de vehicles pesants per autopista. La mesura ha suposat que fins a un 134% més de camions circulin ara per l’AP-7 en el tram entre Peníscola i l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta mesura, implantada des del 2 de setembre, no ha estat ben rebuda per part dels transportistes. Antoni Valldosera, representant de la Federació Auto Transport de Tarragona, ha qualificat aquesta decisió de ‘nyap’ i ha lamentat que els transportistes assumeixen una taxa més que ‘al final no podran suportar’.

També de ‘nyap’ ha qualificat la mesura Llorenç Navarro, portaveu del moviment veïnal de l’N-340. Navarro ha tornat a reclamar la necessitat d’un tercer carril a l’AP-7.

L’Aldea és un dels municipis de l’N-340 que durant més temps s’ha mobilitzat per aconseguir la millora de la carretera i l’aixecament dels peatges de l’autopista. Un cop més, el consistori ha reclamat la gratuïtat de l’AP-7.

Des d’aquest dilluns, els Mossos ja poden denunciar els camions que circulin per l’N340 amb multes de 500 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>