TORTOSA

Arrenca la tercera Lliga Comarcal de Pàdel


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | TORTOSA

10/09/2018

Aquest cap de setmana, el Club de Tennis Tortosa ha donat el tret de sortida a la tercera edició de la Lliga Comarcal de Pàdel. Els equips de l’I Am Padel d’Amposta i del Club de Tennis Tortosa disputaven aquesta primera jornada amb il·lusió i moltes ganes. Esteban Bohils i Àlex Fernández són els capitans de l’I Am Padel i el Club de Tennis, respectivament.

El jugador del Club de Tennis Tortosa Jordi Panisello va ser un dels que van entrar a pista en aquesta primera jornada de la Lliga Comarcal. Tot i que el resultat no va ser favorable per als tortosins, destaca el bon balanç del partit.

Enguany la lliga comptarà amb 14 clubs participants repartits en dues zones, la nord i la sud, i un total de 22 equips. Com a novetat destaca la incorporació dels clubs Pàdel Stroke, el Club de Tennis Benicarló i la Sénia Tennis Club. Amb tot, destaca la consolidació del campionat en el seu tercer any de vida.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>