DELTEBRE

Arrossaires culmina la creació de Nomen Foods i obre oficina a Madrid


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

30/08/2018

L'assemblea de la cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre ha aprovat el lliurament de les participacions accionarials de Nomen Foods SL als seus 950 socis. Amb este tràmit, la cooperativa culmina la constitució d'aquesta societat mercantil, que a partir d'ara s'encarregarà de produir i comercialitzar les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta, a més dels negocis a l'engròs per a la indústria i l'exportació. Per la seua banda, Arrossaires mantindrà les àrees agronòmiques, a més d'assessorar els productors, I+D en llavors, varietats, productes ecològics i les activitats relacionades amb el medi ambient. Així ho explicava fa uns mesos el director general del grup, Enric Batlle.

Nomen Foods SL està participada en un 11% pels mateixos cooperativistes a títol individual. El 89% restant de la propietat quedarà en mans de la mateixa cooperativa Arrossaires del Delta, que actualment comercialitza tres marques: Bayo, Segadors del Delta i Nomen, la principal marca de l'empresa dirigida al gran consum.

D'altra banda, i dins de l'estratègia de creixement i incrementar la seua presència dins del mercat estatal, Nomen Foods ha obert una oficina comercial a Madrid. Segons l'empresa, l’objectiu és donar una millor resposta als seus clients en el conjunt del territori.

L’any 2017, Arrossaires va tancar l'exercici amb una xifra de negoci del 35,8 milions d'euros, un 3,4% més que l'exercici anterior. El resultat net es va situar en els 1,64 milions, un 7,5% més. Les exportacions, especialment de la marca Nomen, expliquen el creixement.

Els 950 socis de la cooperativa conreen 5.500 hectàrees d'arròs al delta de l'Ebre i ocupa un centenar de persones a la seua planta de Deltebre. L'any passat va comercialitzar 38.000 tones d'arròs, un 10% més que l'anterior.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>