DELTEBRE

Arrossaires del Delta segrega l’activitat industrial i comercial per continuar creixent


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

07/06/2018

Arrossaires del Delta continua preparant la segregació de l'activitat industrial i comercial de l'agrícola. Els 900 socis cooperativistes continuaran amb el control de la nova empresa, Nomen Foods, que se centrarà a explotar les marques i buscar nous productes per continuar creixent en el sector alimentari d'una empresa que actualment ostenta una quota de mercat del 20% a Catalunya.

En una visita a les instal·lacions d'Arrossaires del Delta es va poder veure sobre el terreny el funcionament dels cultius d'arròs en sec que en dos anys ha passat de 120 hectàrees a gairebé 2.000 enguany. Una tècnica que segons el president d'Arrossaires, Jordi Casanova, permet fer front al caragol maçana.

Amb la voluntat d'encaminar el negoci cap a la producció ecològica i de varietats, el director general de Nomen Foods, Enric Batlle ha anunciat un creixement dels conreus ecològics a més de reduir els embalatges, i apostar per materials que ofereixen una millor conservació sent respectuosos amb el medi ambient.

Actualment, la cooperativa Arrossaires del Delta comercialitza tres marques: Bayo, Segadors del Delta i Nomen, la principal marca de l'empresa dirigida al gran consum.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>