ULLDECONA

Art Rupestre Invisible a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

16/09/2018

Les parets d’una de les sales de l’Ermita de la Pietat, a Ulldecona, s’han omplert de pintures d’art rupestre contemporani. Són pintures invisibles que només es poden veure amb llum ultraviolada. Parlem de nous llenguatges per a la difusió del patrimoni que ha tingut lloc aquest dissabte amb motiu del cicle EBRE, ART & PATRIMONI. És molt a prop d’on hi ha els abrics d’art llevantí més important de tot Catalunya.

La resta de llenguatges han estat un taller d’estampat de samarretes amb motius rupestres on els assistents han pogut fer la seua interpretació.

Un altre dels llenguatges és la degustació experimental de cuina inspirada en el context cronològic i la temàtica del Conjunt Rupestre de la Serra de Godall.

Durant la jornada els assistents, grans i menuts, han pogut veure el conjunt rupestre i gaudir d’activitats que els han permès conèixer millor el seu passat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>