ASCÓ

Ascó tindrà el primer camp de gespa híbrid de Tarragona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ASCÓ

26/07/2018

No queda molt per a la tornada del futbol de futbol a Tercera Divisió, al camp municipal d'Ascó s'estan fent obres de recanvi de la gespa. Serà el primer a Tarragona en tenir un camp de gespa híbrida que combinarà l'artificial amb la natural.

Amb este tipus de superfícies s'aconsegueix una major estabilitat i és més resistent. Equips com el Barça o el Reial Madrid ja fa algunes temporades que juguen sobre esta superfície als seus estadis. Un terreny que es va aplicar en un esdeveniment global durant el Mundial de Sud-àfrica i que a poc a poc s'ha anat estenent pels camps de tot el món.

Les obres per instal·lar la nova gespa híbrida al Municipal d'Ascó es podrien allargar uns tres mesos, i això obligaria a l'equip a jugar durant els primers partits de la temporada al camp annex. Aprofitant les obres, també es milloraran altres espais de l'estadi com la tribuna i el bar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>