FLIX

Barbero busca el “Compromís” amb Flix el 26-M


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | FLIX

16/04/2019

Francesc Barbero, primer tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Flix des del 2011, ha fet el pas per liderar el municipi, presentant-se com a cap de llista d'Esquerra-Entesa per Flix a les eleccions del 26 de Maig. Una llista parcialment renovada on només repeteixen tres persones i on el candidat destaca la presència de moltes cares de la societat civil del poble.

Barbero vol "posar en valor el Compromís amb el poble" i argumenta que això es veu reflectit en la integració de regidors de l'oposició, tot i la majoria absoluta actual, amb set dels onze regidors que conformen el plenari.

Entre els reptes per als pròxims anys, la reindustrialització de Flix. Francesc Barbero confia que les mesures fiscals reflectides en la llei d'acompanyament pressupostari siguen especialment beneficioses per a les empreses que es vulguen instal·lar al municipi.

De fet, Barbero afirma que s'està treballant de manera conjunta amb la Generalitat per incorporar noves empreses al polígon industrial-

Quant a Infraestructures, Barbero ha reclamat una C-12 en millors condicions, tot i que ha sigut realista en les dificultats que suposa el seu desdoblament total. També mesures concretes per fer del ferrocarril un element competitiu de l'economia local.

Tot i destacar que el municipi és eminentment industrial, el candidat d'Esquerra-Entesa per Flix també ha volgut destacar en la seua entrevista a Canal 21 Ebre els atractius turístics de la zona, com la colònia industrial o la Reserva de Sebes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>